Hotel Plaza (3*)

Местоположба: хотел Plaza се наоѓа на прва линија, на 50 м. од плажа во Ханиоти на првиот крак на Халкидики.
Хотелски содржини: хотелот располага со 25 соби, основен ресторан, бар, рецепција.
Соби: собите се опремени со сателитска телевизија, клима, фрижидер, бања и балкон.

 The hotel is places on the first line 50 meters from the beach. It has 25 rooms, basic restaurant, bar and reception. The rooms are equipped with satellite TV, air conditioner, fridge, bathroom and balcony.

plaza hanioti 1 Chaniotis plaza hanioti 2 Chaniotis plaza hanioti 3 Chaniotis plaza hanioti mapa Chaniotis plaza hanioti soba Chaniotis

Pricelist

Цените се дадени по лице и се однесуваат за 7 ПОЛУПАНСИОНИ.

The prices are in euros. The offer is for 7 half boards.

Departure dates

 03.05 – 10.05

 10.05 – 17.05

 17.05 – 24.05

 24.05 – 31.05

 31.05 – 07.06

 07.06 – 14.06

 14.06 – 21.06

 21.06 – 28.06

 28.06 – 05.07

 05.07 – 12.07

 12.07 – 19.07

  Number of nights

 7

 7

 7

 7

 7

 7
-20%

 7
-20%

 7

 7

 7

 7

Price per person

 95

 105

 125

 150

175

 205
164

 235
188

 255

 275

 295

 320

 

Departure dates

 19.07 – 26.07

 26.07 – 02.08

 02.08 – 09.08

 09.08 – 16.08

 16.08 – 23.08

 23.08 – 30.08

 30.08 – 06.09

 06.09 – 13.09

 13.09 – 20.09

 20.09 – 27.09

Number of nights

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 7

 7

Price per person

 320

 320

 320

 320

 305

 275

 235

 185

 155

 125

 

Villa Orfeas

Вилата се наоѓа во мирниот дел на Ханиоти, оддалечена 7 мин. од центарот на Ханиоти и 5 мин. од песочната плажа.

This villa is placed on the peaceful part of Chaniotis and it is 7 minutes from the beach and 5 minutes from the center of Chaniotis.

30074 L 300x180 Chaniotis 30075 L 300x180 Chaniotis 30076 L 300x180 Chaniotis 30077 L 300x180 Chaniotis

 Pircelist :

Screenshot 1127 Chaniotis

Screenshot 29 Chaniotis

Screenshot 32 Chaniotis

 

Be a Friend, Share!