Kassandra – Apartments

 

Polychrono, Chaniotis, Pefkohori and Khalitea

 

Stasha Apartments

Објектот STASHA Apartments се наоѓа во централниот дел на Полихроно, на оддалеченост од околу 190 метри од градската плажа. Во својот состав брои голем број на двокреветни и трокреветни студиа, како и апартман за сместување на своите гости. Единиците се распоредени во модерна зграда, со приземје, прв и втор кат. Единиците нудат можност за квалитетно сместување, со користење на сопствена кујна, тоалет, балкон или тераса. Опремени со клима уред и ТВ, овие единици навистина даваат одлични услови за комфорен одмор. Паркирањето на возилото покрај плацот на вилата, како и нејзината блиска оддалеченост од центарлните содржини во Полихроно и градската плажа, овозможуваат услови за одличен одмор.

 

Stasha Apartments are located in the center of Polychrono, 190m away from the city beach. They can offer two bed and three bed studios and also apartments. The studios are placed in a modern building with ground floor, first and second floor. The accommodation is great and offers kitchen, bathroom, balcony or terrace. They are equipped with air conditioner and TV. There is also parking near the apartments.

Polihrono STASHA 1 m Kassandra  Apartments Polihrono STASHA 3 m Kassandra  Apartments Polihrono STASHA 4 m Kassandra  Apartments

 

 

GREGORY Apartments

Објектот GREGORY Apartments се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, во непосредна близина на познатиот супер маркет “Masutis” и мноштвото градски содржини. Близината до главните градски улици, кои водат кон центарлниот плоштад, паркот и градската плажа, овој познат објект го издвојуваат како интересен. “Грегори” во својот состав, брои неколку трокреветни студиа и повеќекреветни апартмани, сите распоредени на призамјаето и двата ката од зградата. Овој објект е лоциран во сопствен и убаво уреден двор, одвоен со ограда од блиската улица. Сите единици за сместување се опремени со соодветен ентериер и опрема (ТВ и клима уред), а во својот состав располагаат и со мини кујна, тоалет и балкон или тераса со гарнитура за седење. Паркирањето на возилата на гостите е можно во непосредната околина на објектот, или на паркингот позади блискиот супермаркет.

GREGORY Apartments are located in the center of Polychrono near the famous super market Masutis. It’s close to the main city streets which lead to the city square and the city beach. Gregory has couple of three bed studios and 3+ bed apartments. The apartments have beautiful garden.  The accommodation offers TV, air conditioner, mini kitchen, bathroom, balcony. There is a parking which is near the apartments.

Hanioti GREGORY 1 Kassandra  Apartments Hanioti GREGORY 2 Kassandra  Apartments Hanioti GREGORY 3 Kassandra  Apartments

 

Pricelist :

The prices are in euros.

Polychrono and Chaniotis Rental for room for 7 nights without transport
Kassandra Rental MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments Days 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13 20
(7 nights) Nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
STASHA ”B” (tv, ac)
Polychrono
1/2 (2 quests) 126 161 175 189 210 231 245 266 266 266 266 245 210 189 175 161 112
until 05.April 116 149 161 174 194 204 216 235 235 235 235 216 185 167 161 149 104
1/3 (3 quests) 140 175 189 210 231 259 280 315 315 315 315 280 245 210 189 175 126
until 05. April 129 161 174 194 213 228 247 278 278 278 278 247 216 185 174 161 116
А 2/2 (4 quests) 245 266 280 315 336 364 385 420 420 420 420 385 350 315 280 266 210
until 05. April 226 245 258 290 310 321 339 370 370 370 370 339 308 278 258 245 194
GREGORY ”B” (tv, ac*)
Chaniotis
1/3 (3 quests) 189 210 224 266 280 315 336 371 371 371 371 336 294 266 224 210 147
until 05. April 174 194 207 245 258 278 296 327 327 327 327 296 259 235 207 194 136
A 2/2+1 (5 quests) 273 294 315 350 371 399 420 455 455 455 455 420 385 350 315 294 231
until 05. April 252 271 290 322 342 352 370 401 401 401 401 370 339 308 290 271 213

 

CHALKIDIKI Rental for one person for 7 nights with bus transport
Kassandra 1 Person MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments Days 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13 20
(7 nights +transport) Nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
STASHA ”B” (tv, ac)
Polychrono
1/2 (2 quests) 83 101 108 115 125 136 143 153 153 153 153 143 125 115 108 101 76
until 05. April 78 95 101 107 117 122 128 138 138 138 138 128 113 104 101 95 72
1/3 (3 quests) 90 108 115 125 136 150 160 178 178 178 178 160 143 125 115 108 83
until 05. April 85 101 107 117 127 134 144 159 159 159 159 144 128 113 107 101 78
А 2/2 (4 quests) 87 92 95 104 109 116 122 130 130 130 130 122 113 104 95 92 78
until 05. April 82 87 90 98 103 106 110 118 118 118 118 110 102 95 90 87 74
GREGORY ”B” (tv, ac*)
Chaniotis
1/3 (3 quests) 115 125 132 153 160 178 188 206 206 206 206 188 167 153 132 125 94
until 05. April 107 117 124 143 149 159 168 184 184 184 184 168 150 138 124 117 88
A 2/2+1 (5 quests) 94 99 104 113 118 125 130 139 139 139 139 130 122 113 104 99 83
until 05. April 88 93 98 106 111 113 118 126 126 126 126 118 110 102 98 93 79

 

Fourka and Nea Skioni

 

Villa Yamas

Villa Yamas е лоцирана на главната улица која се протега покрај долгиот брег на Фурка. Се наоѓа карши самиот влез на хотелот “Halkidiki Royal”, односно на околу пеесет метри оддалеченост од песочната плажа. Објектот се состои од неколку убаво опремени четворокреветни апартмани за сместување. Апартманите се состојат од една спална соба и една комбинирана соба со мини кујна, како и голема тераса. Во својот состав располагаат со соодветен ентериер и опрема, тв и клима уред. Вилата се наоѓа на широка улица, на која е можно паркирање на автомобилите.

This villa is located on the main street on the coast of Fourka. It’s near the entrance of the Halkididi Royal Hotel and 50m away from the beach. The object has couple of nicely equipped four bed apartments. The apartments have one bedroom and one combined room with mini kitchen and a big balcony. The apartments have all the equipment needed for the tourists.

Fourka Yamas 1 Kassandra  Apartments Fourka Yamas 2 Kassandra  Apartments Fourka Yamas 3 Kassandra  Apartments

 

 

Peristerianos Apartments

Peristerianos Apartments e објект лоциран на самото шеталиште во Неа Скиони. Неговата локација, во непосредна близина на пристаништето и градската плажа, го издвојува како еден од најинтересните објекти за вашето сместување. Во својот состав брои неколку двокреветни и четворокреветни студиа за сместување, сите опремени со соодветен мебел, ТВ и клима уред, мини кујна, тоалет, балкон или тераса со гарнитура за седење. Најголем дел од единиците имаат поглед кон морето.

Peristerianos Apartments are located in Nea Skioni. It is near the peer and the city beach. The building have couple of two-bed rooms and four bed studios and all of them are equipped with furniture, tv, air conditioner, mini kitchen, toilet, balcony. Most of the rooms have sea view.

Peristerianos Skioni 1 Kassandra  Apartments Peristerianos Skioni 2 Kassandra  Apartments Peristerianos Skioni 3 Kassandra  Apartments

 

 

Pricelist :

The prices are in euros.

 

Fourka and Nea Skioni Rental for room for 7 nights without transport
Fourka and Nea Skioni Rental

MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments DATES 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13 20
(7 nights) nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
YAMAS ”B” (tv, ac)
Fourka
A 2/2 (4 quests) 196 217 231 273 294 329 350 385 385 385 385 350 308 273 231 217 196
until 05.April 181 200 213 252 271 290 308 339 339 339 339 308 272 241 213 200 181
PERISTERIANOS ”B”
(tv, ac*)
Nea Skioni
1/2 (2 quests) 140 175 189 210 231 259 280 315 315 315 315 280 245 210 189 175 140
until 05. April 129 161 174 194 213 228 247 278 278 278 278 247 216 185 174 161 129
A 2/2 (4 quests) 196 217 231 273 294 329 350 385 385 385 385 350 308 273 231 217 196
until 05. April 181 200 213 252 271 290 308 339 339 339 339 308 272 241 213 200 181

 

 

Fourka and Nea Skioni Rental for one person for 7 nights with bus transport
Fourka and Nea Skioni For 1 person MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments DATES 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13 20
(7 nights+transport) nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
YAMAS ”B” (tv, ac)
Fourka
A 2/2 (4 quests) 74 80 83 94 99 108 113 122 122 122 122 113 102 94 83 80 74
until 05. April 71 75 79 88 93 98 102 110 110 110 110 102 93 86 79 75 71
 PERISTERIANOS ”B”
(tv, ac*)
Nea Skioni
1/2 (2 quests) 90 108 115 125 136 150 160 178 178 178 178 160 143 125 115 108 90
until 05. April 85 101 107 117 127 134 144 159 159 159 159 144 128 113 107 101 85
A 2/2 (4 quests) 74 80 83 94 99 108 113 122 122 122 122 113 102 94 83 80 74
until 05. April 71 75 79 88 93 98 102 110 110 110 110 102 93 86 79 75 71

 

 

 

ВИЛАТА “ATLANTIC“  се наоѓа во Калитеа, во строгиот центар на шеталиштето, одалечена 500м од плажа.

 ПРЕДСЕЗОНА МАЈ – ЈУНИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

Цените се дадени по лице за пакет аранжман кој вклучува: превоз, сместување во студио за 7 или 9 ноќи

Период

Ноќи

СТУДИО 1/2 

СТУДИО 1/3

20.05 – 27.05

7

49 €

55 €

27.05 – 03.06

7

59 €

65 €

03.06 – 10.06

7

69 €

75 €

10.06 – 19.06

9

140 €

150 €

19.06 – 28.06

9

150 €

160 €

НAПОМЕНИ:
– Во апартман се сместуваат минимум 2 лица
– Користењето на клима уред и wi-fi е вклучено во цената
– Деца од 02-12 год. – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра)
– Трето лице – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра)
– Намалување за патување со сопствен превоз за пакет аранжманите – 10 евра по лице

СЕЗОНА

ЈУЛИ-АВГУСТ

Цените се однесуваат за наем на студио за 7 ноќи 

Период

Ноќи

СТУДИО 1/2 

СТУДИО 1/3

28.06–05.07.

7

229 €

249 €

05.07-12.07.

7

259 €

279 €

12.07-19.07.

7

279 €

299 €

19.07–26.07.

7

319 €

339 €

26.07–02.08.

7

319 €

339 €

02.08-09.08.

7

319 €

339 €

09.08-16.08.

7

319 €

339 €

16.08 –23.08

7

279 €

299 €

23.08 – 30.08

7

215 €

235 €

СЕПТЕМВРИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

Цените се дадени по лице за пакет аранжман кој вклучува: превоз, сместување во апартман за 7 ноќи

 

Период

Ноќи

СТУДИО 1/2 

СТУДИО 1/3

30.08 – 06.09

7

100 €

119 €

06.09 – 13.09

7

90 €

109 €

13.09 – 20.09

7

80 €

99 €

НАПОМЕНИ:
– Цените се дадени во евра, а уплатата е исклучиво во денарска протввредност (1€=62ден.)

– За уплати на два аранжмани 7+7 ноќевања одобруваме 10% попуст на вториот аранжман
– За важечка резервација се смета само со уплата на 30% од целосната вредност на аранжманот, а целосна доплата на аранжманот седум дена пред поаѓање. ДЕНОВИТЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА СЕ ДЕНОВИ НА ТРГНУВАЊЕ ОД:
*СКОПЈЕ – Паркингот спроти Холидеј Ин (Дрводекор) ВО 05:00 ЧАСОТ НАУТРО
*ВЕЛЕС – МОТЕЛ МАКЕДОНИЈА ВО 05:30 ЧАСОТ НАУТРО

– Сместувањето во апартманите е во 14:00 часот на денот на пристигнувањето
– Напуштањето на апартманите е во 09:00 часот на денот на заминувањето
– За хигиената за време на престојот се грижат самите гости

САМО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ:
– Возрасен                             35 евра
– Деца од 02 – 12 год.          25 евра

 

Легенда: 1/2 – Соба со два стандардни поединечни кревети или еден дупол кревет, 1/3 – Соба со три стандардни поединечни кревети.

 

 

Вила Ангелики - се наоѓа на 40 метри од плажа во централниот дел на Пефкохори. Располага со трокреветни студија, четворокреветни и петокреветни апартмани, опремени со мини кујна, бања, балкон, ТВ, клима вклучена во цена.

↓ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – Мај/Јуни↓

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

9

9

Ангелики 1/3 студио

 

85€

105€

160€

175€

Агелики 1/4 и 1/5 апартман

 

100€

120€

175€

185€

 

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз.

За сместување во 1/4 апартман, минимум 3 лица, 3-то лице плаќа 50%, 4-то лице-плаќа само превоз.

За сместување во 1/5 апартман, минимум 4 лица, 3-то и 4-то лице плаќа 50%, 5-то лице-плаќа само превоз.

 

Цената е дадена за наем на студио / апартман за 7 ноќевања (без превоз)

 

ТЕРМИН

НАЕМ

1/3  Ангелики

1/4 апп

Ангелики

1/5  апп

Ангелики

28.06.2015

7 ноќи

300 €

370 

390 

05.07.2015

7 ноќи

330 €

400 

410 

12.07.2015

7 ноќи

350 €

410 

420 

19.07.2015

7 ноќи

400 €

440 

460 

26.07.2015

7 ноќи

400 €

440 

460 

02.08.2015

7 ноќи

400 €

440 

460 

09.08.2015

7 ноќи

400 €

440 

460 

16.08.2015

7 ноќи

350 €

410 

420 

23.08.2015

7 ноќи

330 €

370 

390 

↓ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ↓

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

7

Ангелики 1/3 Студио

130 €

120 €

110 €

85 €

 

Ангелики 1/4 и 1/5 Студио

160 €

145 €

120 €

95 €

 

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз.

За сместување во 1/4  апартман минимум 3 лица, 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

За сместување во 1/5 апартман минимум 4 лица, 3-то и 4-то лице плаќа 50%, а 5-то лице-плаќа само превоз.

 

НАПОМЕНИ:

***Цените се дадени во евра. Плаќањето се врши ИСКЛУЧИВО и само во денари по курс 1 € = 62мкд.

Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки, за важечка резервација се смета уплата на 30% од целосната сума на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот седум дена пред тргнување.

Термините дадени во табелата се непроменливи.

Деновите дадени во табелите се денови на тргнување од Скопје, Паркингот спроти Холидеј Ин (Дрводекор) во 05.00  часот наутро (состанок на групата 30 минути порано), Ве молиме минимум 24 часа (еден ден) пред секое тргнување од Скопје да се информирате за потврда на својата резервација, како и за времето или местото.

- За сопствен превоз се одбива 10 евра по лице за пакет аранжманите (мај, јуни, септември)

- Автобуски превоз: возрасни 35 € ; деца од 02-12 год. 25 €

- За уплата на две смени (7 + 7 ноќевања) одобруваме попуст од 10% на втората смена.

- Задолжително патничко осигурување.

- Собите се превземаат после 12.00 часот, а се напуштаат во 09.00 часот по локално време.

 

Вила ДИМИТРИС - Се наоѓа на 20метри од плажа.Располага со четворокреветни апартмани, опремени со мини кујна, бања, балкон, ТВ, клима која не вклучена во цена. *трето лице плаќа 60% , четврто лице плаќа само превоз.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – МАЈ / ЈУНИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

9

9

ДИМИТРИС

/€

/€

130€

185€

195€

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

 

ЛЕТО 2015 КАЛИТЕА

ВИЛА КЛЕОПАТРА се наоѓа во централниот дел на Калитеа, над супермаркетот Масутис, на околу600 метри оддалеченост од плажата. Располага со четворокреветни апартмани со капацитет 4 особи и дуплекс апартман со капацитет 4+2 особи. Сите апартмани се опремени со кујна, бања, балкон и ТВ.Користење на клима вклучена во цена.

↓ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – Мај/Јуни

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

 

Термин

20.05.2015

27.052015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

Ноќевања

7

7

7

9

9

Цена по особа

55 €

60 €

70 €

170 €

185 €

***За со сопствен превоз се одбива 10 € по особа. За минимум 3 лица по апартман; 3-то лице плаќа 50% од цената, а 4-то, 5-то и 6-то лице плаќа само превоз.

************************************************************************************************************************

Цените се дадени за наем на апартман за 7 ноќевања (без превоз) 

 

Термини

 

 

Наем

 

1/4 дуплекс апп

28.06.2015

7 ноќи

330 

05.07.2015

7 ноќи

360 

12.07.2015

7 ноќи

390 

19.07.2015

7 ноќи

450 

26.07.2015

7 ноќи

450 

02.08.2015

7 ноќи

450 

09.08.2015

7 ноќи

45

16.08.2015

7 ноќи

39

23.08.2015

7 ноќи

360 

*********************************************************************************************************************************************************************

 ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ ↓

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

Термин

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

Ноќевања

7

7

7

7

Цена по особа

130 €

110 €

90 €

80 €

 

 

Напомени:

Плаќањето се врши ИСКЛУЧИВО и само во денари по цените веќе објавени во табелите

(1 € = 62.0мкд). Усни и телефонски резервации се неважечки, за важечка резервација се смета само со уплата на 30% од целосната вредност на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот седум дена пред тргнување. Термините дадени во табелата се непроменливи. Деновите дадени во табелите се денови на тргнување од Скопје, на Паркингот спроти Холидеј Ин (Дрводекор) во 05.00  часот наутро (состанок на групата 30 минути порано), Ве молиме  минимум 24 часа (еден ден) пред секое тргнување од Скопје да се информирате за потврда на својата резервација, како и за времето или местото на тргнување.

Автобуски превоз: возрасни 35 € ; деца од 02-12 год. 25 €

За уплата на две смени (7 + 7 ноќевања) одобруваме попуст од 10% на втората смена.

Задолжително патничко осигурување.

Собите се превземаат по 12.00 часот, а се напуштаат во 09.00 часот по локално време.

 

 

Вила Софија – се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, одалечена 100 метри од плажа. Располага со студија и апартмани на први и втори кат. Секое студио/апартман е опремено со мини кујна, бања, балкон, ТВ, WiFi и клима вклучена во цена.

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – Мај/Јуни

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

9

9

СОФИЈА

85 €

95 €

100 €

165 €

185 €

Сместување за минимум 2 лица во студио, 3-та особа бесплатно (плаќа само превоз). За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице е бесплатно (плаќа само превоз).

Цената е дадена за наем на студио / апартман за 7 ноќевања

ТЕРМИН

НАЕМ

1/3 студио              СОФИЈА

   1/4 апартман

СОФИЈА

28.06.2015

7 ноќи

320 €

380€  

05.07.2015

7 ноќи

350 €

400€  

12.07.2015

7 ноќи

370 €

420€  

19.07.2015

7 ноќи

400 €

460€  

26.07.2015

7 ноќи

400 €

460€  

02.08.2015

7 ноќи

400 €

460€  

09.08.2015

7 ноќи

400 €

460€  

16.08.2015

7 ноќи

360 €

420€  

23.08.2015

7 ноќи

320 €

390€  

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

7

7

СОФИЈА

155 €

140 €

120 €

90 €

70 €

Сместување за минимум 2 лица во студио, 3-та особа бесплатно (плаќа само превоз). За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице  е бесплатно (плаќа само превоз).

 

 

Напомени:

***Цените се дадени во евра за наем на апартман/студио. Плаќањето се врши ИСКЛУЧИВО и само во денари по курс 1 € = 62мкд.Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки, за важечка резервација се смета само со авансна уплата на 30% од целосната сума на аранжманот и фотокопија од пасош. Целосна доплата на аранжманот седум дена пред тргнувањеТермините дадени во табелата се непроменливи.

Деновите дадени во табелите се денови на тргнување од Скопје, на паркингот спроти Холидеј Ин (Дрводекор) во 05.00  часот наутро (состанок на групата 30 минути порано), Ве молиме минимум 24 часа (еден ден) пред секое тргнување од Скопје да се информирате за потврда на својата резервација, како и за времето или местото.

- Автобуски превоз: возрасни 35 € ; деца од 02-12 год. 25 €

- Задолжително патничко осигурување.

- Собите се превземаат по 12.00 часот, а се напуштаат во 09.00 часот по локално време

За уплата на две смени (7 + 7 ноќевања) одобруваме попуст од 10% на втората смена.

 

- Во пакет аранжманите 10 евра се одбива од цената за сопствен превоз по лице.

 

 

 

Вила МАРИНА се наоѓа на 80 метри од плажа.Располага со четворокреветни апартмани, опремени со мини кујна, бања, балкон, ТВ, клима која е вклучена во цена.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – МАЈ / ЈУНИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

9

9

МАРИНА

/€

100€

120€

175€

185€

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

 

Цената е дадена за наем на студио / апартман за 7 ноќевања

ТЕРМИН

НАЕМ

1/4 апп

МАРИНА

28.06.2015

7 ноќи

370 

05.07.2015

7 ноќи

400 

12.07.2015

7 ноќи

410 

19.07.2015

7 ноќи

430 

26.07.2015

7 ноќи

430 

02.08.2015

7 ноќи

430 

09.08.2015

7 ноќи

430 

16.08.2015

7 ноќи

410 

23.08.2015

7 ноќи

370 

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

7

МАРИНА

160 €

145 €

110 €

95 €

 

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

 

Вила ПАРТЕНИС се наоѓа на 120 метри од плажа во мирниот дел на Пефкохори во близина на двата големи супермаркети. Сместувањето е во апартмани на приземје и спрат со 3 редовни легла и две помошни ( вкупно 3+2 особи), располага со мини кујна комплет опремена, бања, балкон, ТВ, и клима која не е вклучена во цена.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – МАЈ / ЈУНИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

9

9

ПАРТЕНИС

/€

100€

120€

175€

185€

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

Цената е дадена за наем на студио / апартман за 7 ноќевања

 

ТЕРМИН

НАЕМ

1/4  апп

ПАРТЕНИС

28.06.2015

7 ноќи

390 

05.07.2015

7 ноќи

410 

12.07.2015

7 ноќи

420 

19.07.2015

7 ноќи

460 

26.07.2015

7 ноќи

460 

02.08.2015

7 ноќи

460 

09.08.2015

7 ноќи

460 

16.08.2015

7 ноќи

410 

23.08.2015

7 ноќи

390 

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

7

ТАЛАСА

130 €

120 €

110 €

85 €

 

МАРИНА / ПАРТЕНИС

160 €

145 €

110 €

95 €

 

 

 

 

 

 

 

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

 

 

Вила ТАЛАСА се наоѓа на 40 метри од плажа. Располага со двокреветни и трокреветни студиа, опремени со мини кујна, бања, балкон и ТВ и клима која се доплака 5 € од ден.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – МАЈ / ЈУНИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

9

9

ТАЛАСА

/€

85€

105€

160€

175€

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

Цената е дадена за наем на студио / апартман за 7 ноќевања

ТЕРМИН

НАЕМ

1/3 (1кат) ТАЛАСА

1/3 (приз.) ТАЛАСА

28.06.2015

7 ноќи

290 €

270 €

05.07.2015

7 ноќи

320 €

290 €

12.07.2015

7 ноќи

340 €

310 €

19.07.2015

7 ноќи

390 €

350 €

26.07.2015

7 ноќи

390 €

350 €

02.08.2015

7 ноќи

390 €

350 €

09.08.2015

7 ноќи

390 €

350 €

16.08.2015

7 ноќи

340 €

310 €

23.08.2015

7 ноќи

320 €

290 €

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – СЕПТЕМВРИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

ТЕРМИН

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

НОЌЕВАЊА

7

7

7

7

ТАЛАСА

130 €

120 €

110 €

85 €

 

За минимум 2 лица во студио, 3-та особа-плаќа само превоз. За сместување во апартман 3-то лице плаќа 50%, а 4-то лице-плаќа само превоз.

 

 

 

Вила МЕРИ – Се наоѓа во централниот дел на Полихроно на 20 метри од плажа. Располага со 1/2, 1/3 и 1/4 студио и 1/5 апартман. Опремени со кујна, бања, ТВ и клима вклучена во цена.

 

Вила ХРИСТОС – се наоѓа на 300 метри од плажа во мирно опкружување. Вилата располага со 1/3 апартмани и 1/4 дуплекс апартмани. Опремени се со кујна, бања, ТВ со сателитска, Wi-Fi, и клима која е во цената.

 

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ со вклучен превоз – МАЈ / ЈУНИ

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7 и 9 ноќевања со вклучен превоз

Термин

20.05.2015

27.05.2015

03.06.2015

10.06.2015

19.06.2015

Ноќевања

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

9 ноќи

9 ноќи

Мери студио

70 

80 

90 

155 

165 

Мери апарт.

75 

90 

100 

165 

185 

Христос

70 

80 

90 

155 

170 

***За со сопствен превоз се одбива 10 € по особа. За минимум 2 лица по апартман; 3-то лице плаќа 50% од цената во апартман, 4-то и 5-то лице плаќа само превоз. За минимум 2 лица по студио; 3-то и 4-то лице плаќа само превоз.

Цената е дадена за наем на апартман за 7 ноќевања

ТЕРМИН

НАЕМ

МЕРИ

1/2 стд

МЕРИ

1/3и1/4 стд

МЕРИ

1/5 апп

ХРИСТОС

1/3 апп

ХРИСТОС

1/4 дуплех

28.06.2015

7 ноќи

270 €

290 €

330 €

270 €

330 €

05.07.2015

7 ноќи

290 €

310 €

370 €

290 €

370 €

12.07.2015

7 ноќи

310 €

330 €

410 €

310 €

410 €

19.07.2015

7 ноќи

340 €

370 €

460 €

350 €

440 €

26.07.2015

7 ноќи

340 €

370 €

460 €

350 €

440 €

02.08.2015

7 ноќи

340 €

370 €

460 €

350 €

440 €

09.08.2015

7 ноќи

340 €

370 €

460 €

350 €

440 €

16.08.2015

7 ноќи

320 €

340 €

410 €

320 €

390 €

23.08.2015

7 ноќи

300 €

310 €

350 €

300 €

330 €

 

Цените се дадени за пакет аранжман по лице за 7  ноќевања со вклучен превоз

 

Термин

30.08.2015

06.09.2015

13.09.2015

20.09.2015

27.09.2015

Ноќевања

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

7 ноќи

Студија Мери

 

130 

 

11

 

100 

 

80 

 

Апартмани

Мери/Христос

 

160 

 

140 

 

120 

 

90 

 

***За со сопствен превоз се одбива 10 € по особа. За минимум 2 лица по апартман; 3-то лице плаќа 50% од цената во апартман, 4-то и 5-то лице плаќа само превоз. За минимум 2 лица по студио; 3-то лице и 4-то лице плаќа само превоз.

 

 

Be a Friend, Share!