Доколку оваа година за летна дестинација го одберете Кушадаси, можете да бидете сигурни дека нема да погрешите. Тука секој ќе најде нешто за своите желби и потреби, добар одмор, забава и уживање. Покрај прекрасните плажи и капењето во топлото море (околу 23 степени), на располагање Ви стојат безброј кафулиња, ресторани, дискотеки на отворено од кои домаќините непрестано Ве довикуваат. Добрата позиција овозможува посета на бројни антички локалитети како на пример Милет, Дидим, Памуккале, Ефес каде се наоѓа едено од 7 –те светски чуда на стариот свет – храмот на Артемида. 

If you choose Kusadasi for your summer holiday this year you won’t make a mistake. Here every tourist can find something to satisfy his needs and wishes. The place offers fun and enjoyment. Kusadasi has beautiful beaches and also it’s great for swimmers because the sea is warm (23 degrees Celsius), here are also great coffee bars, restaurants, discotheques on open air with host always inviting the tourists. It’s good position offers many antique places like Milet, Didim, Pamukkale, Effes and one of the 7th wonders of the world the temple Artemi. 

kusadasi 1 Kusadasi kusadasi 3 Kusadasi kusadasi 4 Kusadasi

Гратчето од 50.000 жители во текот на летниот период е преплавено од повеќе од 1.000.000 туристи. Кушадаси има што да понуди на своите посетители, а тука можете да прочитате за еден мал дел од работите кои морате да ги посетите и видите.
Ladies Beach. Оваа плажа се наоѓа на 1,5 километар од центарот на гратчето. Доколку сте со автомобил, за околу 5 минути можете да се најдете на оваа прекрасна песочна плажа. Ова е најблиската плажа од градот, па така за време на летната сезона е најпосетувана.
Kustur Beach. Оваа плажа се наоѓа на 5 километри северно од Кушадаси. Камената плажа има неколку барови и е одлична за уживање.
Pamucak Beach. Оваа песочна плажа е најголемата во околината на Кушадаси. Оддалечена е 9 километри од центарот на градот.
Античкиот град Ефес. Античкиот град Ефес всушност бил најголемиот град во Римската Империја. Неговите рушевини денеска се навистина импресивни и се посетувани од илјадници туристи дневно. Доколку прв пат одите во Кушадаси, ова место морате да го посетите.
Храмот на Аполон. Исто така морате да го посетите и храмот на Аполон во Делфи. Храмот се наоѓа јужно од Кушадаси. Тој бил најпрочуениот верски центар во античкото време.
Пристаништето Сетур. Доколку сте обожаватели на јахти, ова е вистинското место за вас. На пристаништето има и работилници за одржување или поправање на бродови. 
Воден парк. Доколку патувате со вашето семејство, водениот парк е задолжителна атракција која морате да ја посетите. Најблискиот воден парк е „Adaland“, кој воедно е еден од најголемите во Европа. На само 15 минути возење од центарот на градот, паркот може да ви понуди целодневна забава.
Шопинг во Кушадаси. Турција е надалеку позната по своите колоритни пазари. Двата големи пазари во Кушадаси (Orient Bazaar и Grand Bazaar) се места на кои можете да најдете сѐ, од традиционални турски килими, до облека, накит, злато и многу други работи.
Ноќен живот. Кушадаси има одличен ноќен живот. Стариот дел од градот е местото во кое има најинтересни места за забава. Во овој дел можат да се најдат многу ирски и турски барови. „Jade beach club“ е комплекс во кој можат да се најдат многу барови, ресторани, тениски игралишта и дискотеки. Тренди место е и клубот „Miracle“ кој има перфектна локација со поглед кон морето. 

 

The city has 50.000 citizens, but during the summer 1.000.000 tourist arrive there. Kusadasi have many places to offer to it’s visitors and here you can read one small part of the things that can be seen there.

Ladies Beach. This beach is located 1.5km from the center of the city. If you have a car in approx 5min you will arrive to this beautiful beach. This one is the closest beach to the city and during the summer time it’s most visited.

Kustur Beach. This beach is 5km north from Kusadasi. It is a stone beach and offers couple of bars and it’s great to enjoy it.

Pamucak beach. This sand beach is the biggest of all the beaches near Kusadasi. It is 9km away from the center of the city.

 

Antic city Effes. This city was the biggest in the Roman Empire. His ruined forts today are really impressive and are visited by thousands of tourists. If you go for the first time in Kusadasi you must visit this place.

Apolon temple. Among other places you must see the Apolon temple in Delphi. This temple is located south from Kusadasi. It was the most famous religious center in the antic timer.

Setur peer. If you like yachts this is the place for you. On the peer there are workshops for maintenance for the ships. 
Water park. If you travel with your family this water park is mandatory attraction which you must visit. The nearest water park is Asaland which is one of the biggest in Europe. It’s only 15min away from the center of the city.

Shopping in Kusadasi. Turkey is famous for it’s market places. The two big marketplaces in Kusadasi (Orient Bazaar and Grand Bazaar) are places in which you can find anything, from traditional Turkish carpets to jewelry, gold and many other things. 
Nightlife. Kusadasi has to offers great night life. The old part of the city is the place where most of the events happen. In this part you can find many Irish and Turkish bars. Jade beach club is a complex in which you can find many bars, restaurants, tennis courts and discotheques. The club Miracle is also a trendy place with a perfect location with sea view.

 

Hotels

 

Hotel ABEM 2*

Хотелот Abem 2** e лоциран на 500 м. од градска плажа и e во непосредна близина од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 41 соби 

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Wi – Fi интернет; Бар на базенот; Ресторан – со поглед на градот; Бар.
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Сеф; Телефон; ТВ; Балкон.

Hotel ABEM is located 500m from the city beach and it’s near the center of the city. This hotel has 41 rooms. Characteristics : Reception, pool, WiFi, pool bar, restaurant with view on the city, bar. The rooms have air conditioner, bathroom, phone, balcony.

abem 1 Kusadasi abem 2 Kusadasi abem 3 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

109 €

11.07.-21.07.

194 €

20.08.-30.08.

194 €

06.06.-16.06.

119 €

16.07.-26.07.

194 €

25.08.-04.09.

185 €

11.06.-21.06.

129 €

21.07.-31.07.

194 €

30.08.-09.09.

185 €

16.06.-26.06.

139 €

26.07.-05.08.

194 €

04.09.-14.09.

165 €

21.06.-01.07.

159 €

31.07.-10.08.

194 €

09.09.-19.09.

155 €

26.06.-06.07.

169 €

05.08.-15.08.

194 €

14.09.-24.09.

155 €

01.07.-11.07.

184 €

10.08.-20.08.

194 €

19.09.-29.09.

155 €

06.07.-16.07.

184 €

15.08.-25.08.

194 €

23.09.-04.10.

155 €

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената од 01.07 – 31.08.2015; • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In this price are included 10 nights with breakfast and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel ADA Butik 2*

 Хотелот Ada Butik 2* e лоциран во центарот на градот , на околу 500 м. од градска плажа и на околу 3 км. Ladies Beach. Хотелот располага со вкупно 32 соби.
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Лоби; Ресторан; Снек бар; Wi – Fi интернет
Собите располагаат со:  * Клима   * Сопствена бања * Мини бар * ТВ , Wi – Fi * Балкон.

This hotel is located in the center of the city, approx. 500m from the city beach and 3km from Ladies beach. The hotel has 32 rooms.

Characteristics : reception, pool, lobby, snack bar, WiFi. Rooms have air conditioner, bathroom, mini bar, tv, WiFi, balcony.

ada boutik 1 Kusadasi ada boutik 2 Kusadasi ada boutik 3 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

109 €

11.07.-21.07.

194 €

20.08.-30.08.

194 €

06.06.-16.06.

119 €

16.07.-26.07.

194 €

25.08.-04.09.

185 €

11.06.-21.06.

129 €

21.07.-31.07.

194 €

30.08.-09.09.

185 €

16.06.-26.06.

139 €

26.07.-05.08.

194 €

04.09.-14.09.

165 €

21.06.-01.07.

159 €

31.07.-10.08.

194 €

09.09.-19.09.

155 €

26.06.-06.07.

169 €

05.08.-15.08.

194 €

14.09.-24.09.

155 €

01.07.-11.07.

184 €

10.08.-20.08.

194 €

19.09.-29.09.

155 €

06.07.-16.07.

184 €

15.08.-25.08.

194 €

23.09.-04.10.

155 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст
Напомена : • Климата е вклучена во цената од 01.07 – 31.08.2015 • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In this price are included 10 nights with breakfast and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel ALBORA 3***

 Хотелот ALBORA 3* се наоѓа на 1км одалеченост од најпознатата плажа Ladies Beach и на 1 км. oд центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби како и со Турска бања, сауна и масажа 
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Базен; Градина; Ресторан; Снек бар; Wi – Fi интернет; Менувачница
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Сеф; Телефон; ТВ; Балкон.

This hotel is 1km away from Ladies beach and 1km from the center of Kusadasi. It has 50 rooms, Turkish bath and massage.

Characteristics : reception, lobby bar, pool, garden, restaurant, snack bar, WiFi, change office. The rooms have air conditioner, bathroom, phone, balcony.

albora 1 Kusadasi albora 2 Kusadasi albora 3 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

229 €

11.07.-21.07.

289 €

20.08.-30.08.

289 €

06.06.-16.06.

229 €

16.07.-26.07.

289 €

25.08.-04.09.

259 €

11.06.-21.06.

229 €

21.07.-31.07.

289 €

30.08.-09.09.

249 €

16.06.-26.06.

229 €

26.07.-05.08.

289 €

04.09.-14.09.

229 €

21.06.-01.07.

229 €

31.07.-10.08.

289 €

09.09.-19.09.

229 €

26.06.-06.07.

249 €

05.08.-15.08.

289 €

14.09.-24.09.

229 €

01.07.-11.07.

289 €

10.08.-20.08.

289 €

19.09.-29.09.

229 €

06.07.-16.07.

289 €

15.08.-25.08.

289 €

23.09.-04.10.

229 €

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената; • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

Hotel AYDA 2**

Хотелот AYDA 2** се наоѓа на 1 км. од центарот на градот , 800 м. од плажата Ladies Beach. Хотелот располага со вкупно 24 соби .
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Wi – Fi интернет; Бар на базенот; Ресторан – со поглед на градот; Снек бар
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Сеф; Телефон; ТВ; Балкон.

This hotel is 1km from the center of the city and 800 meters from Ladies beach. It has 24 rooms, reception, pool, WiFi, pool bar, restaurant with city view, snack bar. The rooms have air conditioner, bathroom, phone, balcony.

ayda 1 Kusadasi ayda 2 Kusadasi ayda 3 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

109 €

11.07.-21.07.

194 €

20.08.-30.08.

194 €

06.06.-16.06.

119 €

16.07.-26.07.

194 €

25.08.-04.09.

185 €

11.06.-21.06.

129 €

21.07.-31.07.

194 €

30.08.-09.09.

185 €

16.06.-26.06.

139 €

26.07.-05.08.

194 €

04.09.-14.09.

165 €

21.06.-01.07.

159 €

31.07.-10.08.

194 €

09.09.-19.09.

155 €

26.06.-06.07.

169 €

05.08.-15.08.

194 €

14.09.-24.09.

155 €

01.07.-11.07.

184 €

10.08.-20.08.

194 €

19.09.-29.09.

155 €

06.07.-16.07.

184 €

15.08.-25.08.

194 €

23.09.-04.10.

155 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена : • Климата е вклучена во цената од 01.07 – 31.08.2015 • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel BLUE SEA 4*

Хотелот BLUE SEA 4* е лоциран на 2 мин. пешачање од плажата Ladies Beach и на 3 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби.
Карактеристики на хотелот. 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Ресторан; Паркинг; Сеф; Градина; Wi-Fi интернет
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; Телефон; ТВ; Балкон; Wi-Fi интернет 

Blue Sea hotel is located on 2min by foot from the Ladies beach and 3km from the center of Kusadasi. The hotel offers 50 rooms, reception, lobby bar, parking, restaurant, garden, WiFi. The rooms have air conditioner, bathroom, hairdryer, phone, tv, balcony, WiFi.

blue sea 1 Kusadasi blue sea 2 Kusadasi blue sea 3 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

189 €

11.07.-21.07.

319 €

20.08.-30.08.

319 €

06.06.-16.06.

189 €

16.07.-26.07.

319 €

25.08.-04.09.

279 €

11.06.-21.06.

209 €

21.07.-31.07.

319 €

30.08.-09.09.

239 €

16.06.-26.06.

209 €

26.07.-05.08.

319 €

04.09.-14.09.

229 €

21.06.-01.07.

229 €

31.07.-10.08.

319 €

09.09.-19.09

229 €

26.06.-06.07.

249 €

05.08.-15.08

319 €

14.09.-24.09.

229 €

01.07.-11.07.

319 €

10.08.-20.08.

319 €

19.09.-29.09

229 €

06.07.-16.07.

319 €

15.08.-25.08

319 €

23.09.-04.10.

229 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена : • Климата е вклучена во цената. • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel GOLDEN GATE 3*

Хотелот Golden Gate се наоѓа на околу 300м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. од центарот на Кушадаси.Хотелот располага со вкупно 80 соби.
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби; Базен; Сеф на рецепција; Ресторан; Бар; Wi – Fi интернет 
Собите располагаат со: * Клима * Сопствена бања * Фен* ТВ* Кујна*Мини бар *Балкон.

This hotel is on 300m from Ladies beach and 2km from the center of Kusadasi. The hotel has 80 rooms and offers reception, lobby, pool, restaurant, bar, WiFi and the rooms have air conditioner, bathroom, hairdryer, tv, kitchen, mini bar, balcony.

golden gate 01 Kusadasi golden gate 02 Kusadasi golden gate 03 Kusadasi

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

259 €

11.07.-21.07.

299 €

20.08.-30.08.

299 €

06.06.-16.06.

259 €

16.07.-26.07.

299 €

25.08.-04.09.

279 €

11.06.-21.06.

259 €

21.07.-31.07.

299 €

30.08.-09.09.

269 €

16.06.-26.06.

259 €

26.07.-05.08.

299 €

04.09.-14.09.

259 €

21.06.-01.07.

269 €

31.07.-10.08.

299 €

09.09.-19.09

259 €

26.06.-06.07.

279 €

05.08.-15.08

299 €

14.09.-24.09.

259 €

01.07.-11.07.

299 €

10.08.-20.08.

299 €

19.09.-29.09

259 €

06.07.-16.07.

299 €

15.08.-25.08

299 €

23.09.-04.10.

259 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената. • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel MERRY 3*

Хотелот MERRY 3* се наоѓа на 500 м. одалеченост од плажата Long Beach и на 18 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 113 соби и 20 апартмани.
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Ресторан; Паркинг; Сеф; Градина; Wi-Fi интернет.
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; Телефон; ТВ; Балкон; Wi-Fi интернет. 

This hotel is located on 500m from the Long Beach and 18km from the center of Kusadasi. The hotel has 113 rooms and 20 apartments.

Characteristics : reception, lobby bar, restaurant, parking, garden, WiFi.

The rooms have air conditioner, bathroom, hairdryer, phone, tv, balcony, WiFi.

merry 1 Kusadasi merry 2 Kusadasi merry 3 Kusadasi

 

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

249 €

11.07.-21.07.

289 €

20.08.-30.08.

289 €

06.06.-16.06.

249 €

16.07.-26.07.

289 €

25.08.-04.09.

289 €

11.06.-21.06.

249 €

21.07.-31.07.

289 €

30.08.-09.09.

259 €

16.06.-26.06.

249 €

26.07.-05.08.

289 €

04.09.-14.09.

249 €

21.06.-01.07.

249 €

31.07.-10.08.

289 €

09.09.-19.09

249 €

26.06.-06.07.

269 €

05.08.-15.08

289 €

14.09.-24.09.

249 €

01.07.-11.07.

289 €

10.08.-20.08.

289 €

19.09.-29.09

249 €

06.07.-16.07.

289 €

15.08.-25.08

289 €

23.09.-04.10.

249 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената. • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel OZKA 3*

Хотелот Оzка 3* е лоциран на околу 500 м. од центарот на градот и на околу 300 м. од градската плажа. Хотелот располага совкупно 62 соби. 
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Базен за деца; Ресторан, Лоби бар; Сеф на рецепција, лифт; Wi – Fi интернет 
Собите располагаат со:  *Клима *Сопствена бања *Телефон , Фен *ТВ, Wi – Fi *Балкон. 

Hotel Ozka is located on 500m from the center of the city and 300m from the city beach. This hotel has 62 rooms.

Characteristics : reception, pool, pool for kids, restaurant, lobby bar, elevator, WiFi.

The rooms have air conditioner, bathroom, phone, hairdryer, tv, WiFi, balcony.

ozka 1 Kusadasi ozka 2 Kusadasi ozka 3 Kusadasi

 

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

114 €

11.07.-21.07.

199 €

20.08.-30.08.

199 €

06.06.-16.06.

124 €

16.07.-26.07.

199 €

25.08.-04.09.

189 €

11.06.-21.06.

134 €

21.07.-31.07.

199 €

30.08.-09.09.

189 €

16.06.-26.06.

144 €

26.07.-05.08.

199 €

04.09.-14.09.

169 €

21.06.-01.07.

164 €

31.07.-10.08.

199 €

09.09.-19.09.

159 €

26.06.-06.07.

174 €

05.08.-15.08.

199 €

14.09.-24.09.

159 €

01.07.-11.07.

189 €

10.08.-20.08.

199 €

19.09.-29.09.

159 €

06.07.-16.07.

189 €

15.08.-25.08.

199 €

23.09.-04.10.

159 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената од 01.07 – 31.08.2015 • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In this price are included 10 nights with breakfast and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel SANTUR 3*

Хотелот SANTUR 3* се наоѓа на 50м. Одалеченост од центарот на Кушадаси и на 300 м.од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 60 соби и капацитет од 150 легла . Во склоп на хотелот има Турска бања и фитнес центар.
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Базен; Сеф на рецепција; Ресторан; Снек бар; Wi – Fi интернет.
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; Телефон; ТВ; Балкон. 

This hotel is on 50m from the center of Kusadasi and 300m from the city beach. It has 60 rooms, Turkish bath and fitness center.

Characteristics : reception, lobby bar, pool, restaurant, snack bar, WiFi. The rooms have air conditioner, bathroom, hairdryer, phone, tv, balcony.

santur 1 Kusadasi santur 2 Kusadasi santur 3 Kusadasi

 

Pricelist :

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

209 €

11.07.-21.07.

269 €

20.08.-30.08.

269 €

06.06.-16.06.

209 €

16.07.-26.07.

269 €

25.08.-04.09.

269 €

11.06.-21.06.

209 €

21.07.-31.07.

269 €

30.08.-09.09.

229 €

16.06.-26.06.

209 €

26.07.-05.08.

269 €

04.09.-14.09.

209 €

21.06.-01.07.

209 €

31.07.-10.08.

269 €

09.09.-19.09

209 €

26.06.-06.07.

229 €

05.08.-15.08

269 €

14.09.-24.09.

209 €

01.07.-11.07.

269 €

10.08.-20.08.

269 €

19.09.-29.09

209 €

06.07.-16.07.

269 €

15.08.-25.08

269 €

23.09.-04.10.

209 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје.
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст.
Напомена: • Климата е вклучена во цената. • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In the price are included 10 night with breakfast and supper (half board) and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

 

 

Hotel SUNNY HILL 2*

Хотелот SUNNY HILL 2** се наоѓа на 1 км. од центарот на градот , 800 м. од плажата Ladies Beach и на 400 м. од популарната улица со кафе барови “Bar Street ”. Исто така на 5 мин. пешачење од познатиот Jade Beach Club.
Хотелот располага со вкупно 25 соби.
Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Базен за деца; Бар на базенот; Ресторан – со поглед на градот; Снек бар; Wi – Fi интернет
Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Сеф; Телефон; ТВ; Балкон. 

This hotel is 1km from the center of the city, 800m from Ladies beach and 400m from the famous Bar street. It is also 5min away from Jade Beach Club. This hotel has 25 rooms.

Characteristics : reception, pool, pool for kids, pool bar, restaurant with city view, snack bar, WiFi,

The rooms have air conditioner, bathroom, phone, tv, balcony.

sunny hill 1 Kusadasi sunny hill 2 Kusadasi sunny hill 3 Kusadasi

Pricelist : 

Dates

Price per person

Dates

Price per person

Dates

Price per person

01.06.-11.06.

89 €

11.07.-21.07.

189 €

20.08.-30.08.

189 €

06.06.-16.06.

89 €

16.07.-26.07.

189 €

25.08.-04.09.

175 €

11.06.-21.06.

109 €

21.07.-31.07.

189 €

30.08.-09.09.

175 €

16.06.-26.06.

109 €

26.07.-05.08.

189 €

04.09.-14.09.

155 €

21.06.-01.07.

129 €

31.07.-10.08.

189 €

09.09.-19.09.

145 €

26.06.-06.07.

149 €

05.08.-15.08.

189 €

14.09.-24.09.

145 €

01.07.-11.07.

179 €

10.08.-20.08.

189 €

19.09.-29.09.

145 €

06.07.-16.07.

179 €

15.08.-25.08.

189 €

23.09.-04.10.

145 €

 

 

 

 

 

Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0-5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6-11,99 г. 20 % попуст
Напомена: • Климата е вклучена во цената од 01.07 – 31.08.2015 • Поаѓањето за Кушадаси е еден ден пред терминот даден во табелата во 10 ч.

In this price are included 10 nights with breakfast and transport with tourist bus from Skopje – Kusadasi – Skopje.

All the children from 0-5,99 years pay only for the bus (60 eur), second child has 20% discount. Child from 6-11,99 years has 20% discount.

Be a Friend, Share!