Nea Potidea

 

Villa Vergina

Вила Вергина се наоѓа на само 2мин. од песочната плажа на прв ред во Неа Потидеа.

Villa Vergina is on 2min from the beach in Nea Potidea.

41109 L Nea Potidea 41116 L Nea Potidea 41118 L Nea Potidea 41124 L Nea Potidea 41133 L Nea Potidea

Price list :

Screenshot 1131 Nea Potidea

 

Screenshot 213 Nea Potidea

 

Screenshot 36 Nea Potidea

Be a Friend, Share!