Pieria Apartments

 

Villa Elite 1, Paralia

 Villa Elite 1 се наоѓа во Паралија, во делот од градот кој гравитира кон малото пристаниште, големата плажа, паркингот, дискотеката и познатите клубови. Објектот располага со влено лоби, како и со поголем број на студија и апартмани за сместување. Сите единици се опремени со соодветен мебел, мини кујна, тоалет, клима и ТВ уред, како и балкони со гарнитура за седење. Непосредната близина на забавните содржини, како и на градското шеталиште и бројните ресторани и кафулиња, го чинат сместувањето во хотелот идеално за туристите од секоја популација.

This villa is located in Paralia near the city peer, the big beach, the discotheque and other famous clubs. The object has lobby and big number of studios and apartments. All of the rooms are equipped with furniture, mini kitchen, toilet, air conditioner and tv and also balcony. This villa is near the restaurants and coffee bars and with it’s location it’s ideal for the tourists from all ages.

Paralia ELITE 1 1 Pieria   Apartments Paralia ELITE 1 2 Pieria   Apartments Paralia ELITE 1 3 Pieria   Apartments

 

Pricelist :

БЕСПЛАТНО СМЕСТУВАЊЕ ЗА ТРЕТО ЛИЦЕ, ВО СТУДИО !!! 

Free accommodation for every 3rd person in studio.

Pieria Rent MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER
СТУДИО/АПАРТМАНИ DATES 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12 19
7 nights+transport Nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
ELITE 1 “B”
(tv, ac*)
Paralia
1/2 (2 guests) 83 97 104 111 122 132 139 153 153 153 153 139 122 111 101 97 83
until 05.April 78 91 98 104 114 119 125 138 138 138 138 125 110 101 95 91 78
1/2+1 (3 guests) 85 100 107 114 125 136 143 157 157 157 157 143 125 114 103 100 85
until  05. April 80  93  100  107  117  122  128  141  141  141  141 128 112 103 97 93 80
1/3 (3 guests) 90 104 111 118 129 139 150 164 164 164 164 150 129 118 108 104 90
until  05. April 85 98 104 111 120 125 134 147 147 147  147  134  116  107  101  98  85

 

Pieria Rent MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

STUDIO/APARTMENTS DATES 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12 19
7 NIGHTS Nights 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
ELITE 1 “B”
(tv, ac*)
Paralia
1/2 (2 guests) 126 154 168 182 203 224 238 266 266 266 266 238 203 182 161 154 126
until  05. April  116 142 155 168 187 198 210 235

235

235 235 210 179 161 149 142 116
1/2+1 (3 guests) 130 159 173 187 209 231 245 274 274 274 274 245 209 187 166 159 130
until  05. April 120 146 160 173  193  204  216  242  242  242  242  216  184  165  153  146  120
1/3 (3 guests) 140 168 182 196 217 238 259 287 287 287 287 259 217 196 175 168 140
until  05. April 129 155 168 181 200 210 228 253 253 253 253 228 191

173

 161  155 129

 

 

Villa Elefteria, Olympic beach

Villa Elefteria се наоѓа во средишниот дел од Олимпик бич, на околу 150 метри оддалеченост од песочната плажа. Се карактеризира како модерно опремен објект од Б категорија, кој во својот состав брои 15 студија за сместување. Сите располагаат со сопствен тоалет со туш, мини кујна, балкон, ТВ и клима уред. Во неговото приземје, под самиот објект, се наоѓа голема заедничка тераса во чија сенка е можно дружење на гостите кои престојуваат во објектот.Вилата Елефтерија, во приземјето е опремена со дополнителни санитарни простории кои им се на услуга на гостите при реализирањето на смените на групите.

This villa is located in the mid part of Olympic beach on approx. 150m from the beach. It is a modern object from B class in which there are 15 studios. All of them have bathroom, mini kitchen, balcony, tv and air conditioner.

Elefteria1 Pieria   Apartments Elefteria2 Pieria   Apartments Elefteria3 Pieria   Apartments

 

Pricelist :

 

7 Nights + Transport
Pieria Rent

MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments DATES

30

6

13

20

27

4

11

18

25

1

8

15

22

29

5

12

19

7 nights+transport Nights

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

ELEFTERIA “B”
(tv, ac*)
Olympic beach
1/2 (2 guests)

80

94

101

104

115

125

132

143

143

143

143

132

115

104

97

94

80

until  05. April

75

88

95

98

107

113

119

128

128

128

128

119

104

94

91

88

75

1/2+1 (3 guests)

83

97

104

111

122

132

139

153

153

153

153

139

122

111

101

97

83

until  05. April

78

91

98

104

114

119

125

138

138

138

138

125

110

101

95

91

78

 

 Rent: 7 Nights without transport
Pieria Rent

MAY

JUNE

JULY

AUGUST

SEPTEMBER

Studio/Apartments DATES

30

6

13

20

27

4

11

18

25

1

8

15

22

29

5

12

19

7 Nights Nights

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

ELEFTERIA “B”
(tv, ac*)
Olympic beach
1/2 (2 guests)

119

147

161

168

189

210

224

245

245

245

245

224

189

168

154

147

119

until  05. April

110

136

149

155

174

185

198

216

216

216

216

198

167

148

142

136

110

1/2+1 (3 guests)

126

154

168

182

203

224

238

266

266

266

266

238

203

182

161

154

126

until  05. April

116

142

155

168

187

198

210

235

235

235

235

210

179

161

149

142

116

Be a Friend, Share!